gezondheid

gezondheid · 14. september 2020
Sinds 1 september is Chiara Bruyneel mij komen versterken als erkend diëtiste in de praktijk! Na haar individuele opleiding in Otkas en haar extra praktijkervaring in het AZ Damiaan is ze volledig klaar om cliënten te ontvangen. Zowel Chiara als ikzelf werken met hetzelfde werkboek en hanteren dezelfde voedingsadviezen.
gezondheid · 22. augustus 2020

gezondheid · 22. juli 2020
gezondheid · 18. juli 2020
Wil jij expert worden op gebied van voeding? Zie je ook door het bos de bomen niet meer en word je radeloos van alle diëten die je ziet op social media? Tijd om actie te ondernemen! Ga aan de slag met deze leidraad en leer al snel wat gezonde voeding echt betekent. Bestellen kan via kelly@otkas.be

gezondheid · 17. juli 2020
Alvast heel erg bedankt voor al jullie aanvragen om een individueel traject op te starten. Gezien de drukte en het beperkte aantal consultatie-uren is het helaas niet mogelijk om iedereen op tijd van voedingsadvies te voorzien. Er wordt daarom een patiëntenstop van 1 maand ingelast EN er wordt gekeken voor uitbreiding! In de toekomst hopen we iedereen op deze manier zo snel mogelijk op weg te helpen naar een gezond voedingspatroon.
gezondheid · 10. mei 2020
Ik ben blij jullie terug in de praktijk te mogen ontvangen. De plaatsen zullen nu beperkter zijn gezien er 15 minuten tussen elke cliënt wordt gelaten om alles te ontsmetten. Gelieve met mondmasker te komen, handontsmetting zal voorzien zijn in de praktijk. Geef gerust een seintje bij verdere vragen.

gezondheid · 25. april 2020
gezondheid · 20. september 2019

gezondheid · 04. mei 2019
Vermageren wordt veel te snel geassocieerd met weinig eten. Dit terwijl de focus net moet liggen op gezonder eten. Je hoeft dus zeker geen honger te lijden of op een streng dieet te gaan om te kunnen vermageren. Heel belangrijk om weten is dat het metabolisme ook gewoon sneller werkt bij dit voedingspatroon! Voldoende eten van wat nodig is in plaats van weinig te eten van wat ongezond is, resulteert op lange termijn hoe dan ook in een groter gewichtsverlies.
gezondheid · 18. april 2019
De zon komt eraan en we popelen allemaal om gezellig te barbecueën dit weekend! Een barbecue is een moment van samen zijn, lekker eten, lekker drinken en dit allemaal nog eens graag bij een zalige zomerse temperatuur. Een barbecue kan je op heel veel manieren bereiden, en de ene is al vaak iets ongezonder dan de andere... Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina en lees de basistips over hoe je een barbecue lijnvriendelijker kan maken.

Meer weergeven