gezondheid

gezondheid · 31. oktober 2020
gezondheid · 10. oktober 2020

gezondheid · 14. september 2020
Sinds 1 september is Chiara Bruyneel mij komen versterken als erkend diëtiste in de praktijk! Na haar individuele opleiding in Otkas en haar extra praktijkervaring in het AZ Damiaan is ze volledig klaar om cliënten te ontvangen. Zowel Chiara als ikzelf werken met hetzelfde werkboek en hanteren dezelfde voedingsadviezen.
gezondheid · 22. augustus 2020

gezondheid · 22. juli 2020
gezondheid · 18. juli 2020
Wil jij expert worden op gebied van voeding? Zie je ook door het bos de bomen niet meer en word je radeloos van alle diëten die je ziet op social media? Tijd om actie te ondernemen! Ga aan de slag met deze leidraad en leer al snel wat gezonde voeding echt betekent. Bestellen kan via kelly@otkas.be

gezondheid · 17. juli 2020
Alvast heel erg bedankt voor al jullie aanvragen om een individueel traject op te starten. Gezien de drukte en het beperkte aantal consultatie-uren is het helaas niet mogelijk om iedereen op tijd van voedingsadvies te voorzien. Er wordt daarom een patiëntenstop van 1 maand ingelast EN er wordt gekeken voor uitbreiding! In de toekomst hopen we iedereen op deze manier zo snel mogelijk op weg te helpen naar een gezond voedingspatroon.
gezondheid · 10. mei 2020
Ik ben blij jullie terug in de praktijk te mogen ontvangen. De plaatsen zullen nu beperkter zijn gezien er 15 minuten tussen elke cliënt wordt gelaten om alles te ontsmetten. Gelieve met mondmasker te komen, handontsmetting zal voorzien zijn in de praktijk. Geef gerust een seintje bij verdere vragen.

gezondheid · 25. april 2020
gezondheid · 20. september 2019

Meer weergeven