Als diëtiste begeleiden en ondersteunen we niet enkel mensen bij het vermageren. Ook voor volgende adviezen kan je bij ons terecht:

Gezonde voeding

Zeg nu zelf. Wie wenst er geen gezonde eet- en levensstijl? Wij zijn je persoonlijke coach en geven je de nodige begeleiding en praktische adviezen om onmiddellijk aan de slag te gaan.

 

 

Gewichtsverlies

Wil je op een gezonde manier gewicht verliezen zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

 

Sportvoeding

Duursporters en krachtsporters kunnen bij Kelly een uitgebreid voedingsplan met aangepaste eetschema's krijgen in functie van hun sport.

 

 


Zwangerschap

Als voedingsdeskundige en mama weet Kelly hoe belangrijk voeding is zowel voor, tijdens als na de zwangerschap. Ze geeft uitleg over veilige en volwaardige voeding voor zowel mama als kind en helpt je mee ondersteunen bij eventuele vragen zoals gewichtstoename.

 

 

Diabetes

Leven met diabetes betekent een verandering in voedingsstijl. Een diëtiste is de persoon bij uitstek om je advies te geven over trage en snelle suikers, gezonde en ongezonde vetten, ... en helpt je op weg met heel wat praktische tools en productinformatie. Chiara is als diabeteseducator hierbij het ideale aanspreekpunt. 

 

 

Cholesterol

Een te hoge cholesterol of een verhoogde bloeddruk (hypertensie) is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Kelly werkt als diëtiste op de cardiale revalidatie in het ziekenhuis en bezit dus zeker de nodige vakkennis en knowhow.

 

 


Het kind

Heb je een doorverwijzing van de huisarts of pediater omtrent voedingsadvies voor je kindje? Denk maar aan overgewicht, selectief eetgedrag, failure to thrive (afbuigende groeicurve),... Dan helpen we je hierbij graag verder.

 

 

Allergie / intolerantie

Een voedingsallergie of -intolerantie kan heel wat problemen veroorzaken. Blijf hier niet te lang mee rondlopen en vraag deskundig advies. Enkele voorbeelden hiervan zijn: koemelkallergie, glutenintolerantie (coeliakie), FODMAP, lactose-intolerantie, notenallergie,... Dit gebeurt enkel op verwijzing van de arts.

 

 

Gastric bypass

Bij een verkleiningsoperatie zijn bepaalde voedingsadviezen (levenslang) van toepassing als je wil dat de operatie succesvol blijft. Ook klachten zoals reactieve hypo, vroege dumping,... worden vaak te laat herkend. Er is veel vraag naar begeleiding en ondersteuning hierin dus wees  niet verlegen om hulp te vragen. Als diëtiste op de afdeling abdominale chirurgie is Kelly alvast de persoon bij uitstek om je hierin te begeleiden.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.