Traject:  Start to get fit

De diëtist en de sportcoach slaan de handen in elkaar!

Heb je al zoveel gezegd dat je écht iets aan je gezondheid wil doen? Dat je beter op je voeding wil letten, dat je graag wat meer zou willen sporten,... maar je weet niet hoe  eraan te beginnen?

 

Dan hebben wij iets voor jou!

 

Als gezondheidspraktijk geloven wij sterk in het totaalconcept. Voeding en beweging zijn nauw met elkaar verbonden en ze versterken ook elkaars effect.

Je verkleint hiermee de kans op gezondheidsproblemen, voorkomt overgewicht, verbetert je conditie, versterkt je spieren en je voelt je fitter. Alsof dat nog niet genoeg is zorgt het ook voor een beter slaappatroon, een betere mentale gezondheid,... Genoeg redenen dus om hiermee van start te gaan.

 In de praktijk is dit toch vaak moeilijk. 'Hoe begin ik eraan, ben ik wel goed bezig, eet ik de juiste producten,...?

 

Bij ons krijg je een grote portie motivatie, advies op maat en wordt je opgevolgd door deskundigen in hun vakgebied.

 

 

'Do you want to kickstart new habits?'

Bekijk dan zeker ons traject.

 
 

   

START TO GET FIT

 

In dit traject word je individueel begeleid door zowel diëtiste Kelly als kinesitherapeut Tom. 

 

Je komt alles te weten over gezonde voeding, welke producten je moet kiezen in de winkel, welke gezonde recepten je kan klaarmaken voor jou of je gezin en hoe je aan efficiënte maaltijdplanning kan doen. Na dit traject weet je alles wat er te weten valt over gezonde voeding (en afvallen)!

 

Kinesitherapeut Tom is o.a. gediplomeerd kinecoach voor mensen met obesitas en diabetes. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek gaat hij na wat jouw sportieve mogelijkheden zijn.

 

Hij stelt de cardiotoestellen zo in dat het aangepast is aan jouw sportief niveau en via Pixformance kan je ook krachtoefeningen uitoefenen in de praktijk.

 

Tijdens het intakegesprek krijg je eveneens advies over hoe je naast twee sessies in de praktijk in beweging kan blijven gedurende de week.

Wat zit er in het traject?

 


Meer uitleg nodig of afspraak maken? Vul gerust het contactformulier in of bel ons op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.